Élelmiszer-adományok a Tábitha Gyermekhospice Háznak

2018. 03. 01.
Boros Bernadett

A tavalyi évben a HISZ ígéretet tett arra, hogy havi rendszerességgel segíti adományaival a Tábitha Hospice Ház lakóit és dolgozóit. Ennek értelmében március első napján meg is jelentek a szeretetszolgálat aktivistái a törökbálinti intézményben, hogy ezúttal is bőséges adományokkal tegyék szebbé a kis betegek és ápolóik mindennapjait.

Az adomány tartalmazott gyümölcsöket-zöldségeket (almát, banánt, mandarint, citromot, paradicsomot, paprikát); tejtermékeket (tejet és krémsajtot); a bent lakó gyermekek körében igen népszerű mirelit sült krumplit és téliszalámit, valamint májkrémet, melegszendvicskrémet, szörpöt, lekvárt, kristálycukrot, mézet, illetve egy kis édességet. A fenti élelmiszereken túl nedves törlőkendőt is sikerült a HISZ önkénteseinek Törökbálintra juttatnia.

Mindig öröm számunkra, amikor eljuttathatjuk támogatóink felajánlásait az arra érdemes személyekhez. Jelen esetben sincs ez másként, nagyon örülünk, hogy segíthettünk!

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!

Kapcsolódó cikkek

2020. 11. 10.

Segítsük együtt továbbra is a Tábitha gyermekhospice házat

Szeretszolgálatunk évek óta segíti a Tábitha gyermekhospice házat, akik összehangolt csapatmunkával azért dolgoznak, hogy sokrétű ellátást nyújtsanak az életet veszélyeztető, életet rövidítő betegségekben szenvedő gyermekek részére.  Köszönjük jószolgálati támogatóinknak, akik évek óta támogatják...
2018. 06. 26.

Újabb élelmiszer-adományok a Tábitha Gyermekhospice Háznak

Szeretetszolgálatunk aktivistái június 26-án a törökbálinti Tábitha-házban jártak, hogy bőséges adományokkal tegyék szebbé a kis betegek és ápolóik mindennapjait. Az adomány ezúttal gyümölcsöket (dinnyét, sárga- és őszibarackot, szőlőt és narancsot); tejtermékeket (tartós tejet, gyümölcsjoghurtot...

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu
  • ADATVÉDELEM

Regionális HISZ központok elérhetőségei