Újabb élelmiszer-adományok a Tábitha Gyermekhospice Háznak

2018. 06. 26.
Boros Bernadett

Szeretetszolgálatunk aktivistái június 26-án a törökbálinti Tábitha-házban jártak, hogy bőséges adományokkal tegyék szebbé a kis betegek és ápolóik mindennapjait.

Az adomány ezúttal gyümölcsöket (dinnyét, sárga- és őszibarackot, szőlőt és narancsot); tejtermékeket (tartós tejet, gyümölcsjoghurtot és tejberizst); illetve különböző szalámikat tartalmazott.

Az intézmény vezetője köszönetét fejezte ki a bőkezű adományokért, különösen a joghurtokra volt nagy szükségük, ugyanis jelenleg több kis lakónak van szüksége pépes ételekre.

Ezúton mondunk mi is köszönetet minden jószívű támogatónknak, a felajánlott élelmiszerek ismét a legjobb helyre kerültek!

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!

Kapcsolódó cikkek

2020. 11. 10.

Segítsük együtt továbbra is a Tábitha gyermekhospice házat

Szeretszolgálatunk évek óta segíti a Tábitha gyermekhospice házat, akik összehangolt csapatmunkával azért dolgoznak, hogy sokrétű ellátást nyújtsanak az életet veszélyeztető, életet rövidítő betegségekben szenvedő gyermekek részére.  Köszönjük jószolgálati támogatóinknak, akik évek óta támogatják...
2018. 09. 12.

A Hűvösvölgyi Gyermekotthon támogatása

A HISZ aktivistái az elmúlt nyáron sem tétlenkedtek, számos módját találták meg a rászorulók megsegítésének. Ezúttal az egyik legkülönlegesebb kezdeményezésről adunk rövid tájékoztatást: ellátogattunk ugyanis a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóihoz.

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu
  • ADATVÉDELEM

Regionális HISZ központok elérhetőségei