Újabb élelmiszer-adományok a Tábitha Gyermekhospice Háznak

2018. 06. 26.
Boros Bernadett

Szeretetszolgálatunk aktivistái június 26-án a törökbálinti Tábitha-házban jártak, hogy bőséges adományokkal tegyék szebbé a kis betegek és ápolóik mindennapjait.

Az adomány ezúttal gyümölcsöket (dinnyét, sárga- és őszibarackot, szőlőt és narancsot); tejtermékeket (tartós tejet, gyümölcsjoghurtot és tejberizst); illetve különböző szalámikat tartalmazott.

Az intézmény vezetője köszönetét fejezte ki a bőkezű adományokért, különösen a joghurtokra volt nagy szükségük, ugyanis jelenleg több kis lakónak van szüksége pépes ételekre.

Ezúton mondunk mi is köszönetet minden jószívű támogatónknak, a felajánlott élelmiszerek ismét a legjobb helyre kerültek!

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!

Kapcsolódó cikkek

2018. 03. 01.

Élelmiszer-adományok a Tábitha Gyermekhospice Háznak

A tavalyi évben a HISZ ígéretet tett arra, hogy havi rendszerességgel segíti adományaival a Tábitha Hospice Ház lakóit és dolgozóit. Ennek értelmében március első napján meg is jelentek a szeretetszolgálat aktivistái a törökbálinti intézményben, hogy ezúttal is bőséges adományokkal tegyék szebbé a...
HISZ Mikulás a Tábitha Házban
2017. 12. 06.

A Tábitha Gyermekhospice Ház támogatása

A HISZ önkéntesei az elmúlt hónapokban több alkalommal segítették a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház munkáját adományaikkal. A szeretetszolgálat a nemes célt és jelentős szükséghelyzetet látva rendszeres együttműködésben gondolkodik.

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu
  • ADATVÉDELEM

Regionális HISZ központok elérhetőségei