Téli teajárat

2017. 01. 11.
hisz.hu

A fagyos időjárás beköszönte óta a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának önkéntesei hetente több napon is meleg teajáratokat visznek a főváros és más települések különböző pontjaira. Budapesten a Nyugati téren, Blaha Lujza téren, a Keleti pályaudvarnál valamint más olyan közterületekre is rendszeresen kimennek az aktivisták, ahol a legnagyobb a szükség.

A hajléktalanok felé szolgáló szolgálat tagjai meleg teát, szendvicseket, péksüteményeket, valamint a sokszor a túlélést jelentő pokrócokat, meleg téli ruhaneműt osztanak a nélkülözők számára.

Egy-egy hidegebb napon száznál is több hajléktalant keresünk fel. A HISZ önkéntesei élelmiszereket és ruházatot is magukkal visznek, mind a kettő életmentő lehet - mutatja be a munkát Domahidy György.

Az aktivisták által szétosztott adományokat magányszemélyek, vállalkozások és a Hit Gyülekezete tagjai adják össze.

Ezúton is szeretnénk felkérni minden kedves régi és leendő támogatónkat, partnerünket, hogy támogassák a hajléktalanok felé szolgáló szolgálatunk életmentő munkáját!
Adományaikat az alábbi elkülönített bankszámlára kérjük, hogy juttassák el:
12072507 - 01431114 - 00100002
A közlemény rovatban kérjük tüntesse fel: „Teajárat”
Adományaikat a rászorulók nevében is hálás szívvel köszönjük!

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!

Kapcsolódó cikkek

2017. 12. 26.

Forró teával és ajándékcsomagokkal várták a járókelőket a kiskunhalasi fiatalok

Idén először szervezett és bonyolított le HISZ programot a Szeretetszolgálat önkéntesi köréből kinőtt ifjúsági csoport december 23-án, szombaton. A fiatalok forró teával és általuk összeválogatott ajándékcsomagokkal kedveskedtek a halasiaknak. A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának kiskunhalasi...
2017. 12. 03.

Gyerekeknek vitt ajándékcsomagot Kovácshidára a HISZ.

December első hétvégéjén útnak indult a HISZ jótevők lelkes csoportja Kovácshidára. Az önkéntesek 70 kisgyereknek vittek ajándékot, és egy meglepetés vendég is utazott velük. A gyerekek a kultúrházban várakoztak és nagyon megörültek, mikor a HISZ munkatársakkal együtt a Mikulás is betoppant....

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu

Regionális HISZ központok elérhetőségei