Téli teajárat

2017. 01. 07.
hisz.hu
A tél eddigi leghidegebb napjaiban a HISZ aktivistái csoportosan járják a köztereket, forró teát, meleg ruházatot visznek a rászorulóknak.

A fagyos időjárás beköszönte óta a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának önkéntesei hetente több napon is meleg teajáratokat visznek a főváros és más települések különböző pontjaira. Budapesten a Nyugati téren, Blaha Lujza téren, a Keleti pályaudvarnál valamint más olyan közterületekre is rendszeresen kimennek az aktivisták, ahol a legnagyobb a szükség.

A hajléktalanok felé szolgáló szolgálat tagjai meleg teát, szendvicseket, péksüteményeket, valamint a sokszor a túlélést jelentő pokrócokat, meleg téli ruhaneműt osztanak a nélkülözők számára.

Egy-egy hidegebb napon száznál is több hajléktalant keresünk fel. A HISZ önkéntesei élelmiszereket és ruházatot is magukkal visznek, mind a kettő életmentő lehet - mutatja be a munkát Domahidy György.

Az aktivisták által szétosztott adományokat magányszemélyek, vállalkozások és a Hit Gyülekezete tagjai adják össze.

Ezúton is szeretnénk felkérni minden kedves régi és leendő támogatónkat, partnerünket, hogy támogassák a hajléktalanok felé szolgáló szolgálatunk életmentő munkáját!
Adományaikat az alábbi elkülönített bankszámlára kérjük, hogy juttassák el:
12072507 - 01431114 - 00100002
A közlemény rovatban kérjük tüntesse fel: „Teajárat”
Adományaikat a rászorulók nevében is hálás szívvel köszönjük!

 
Tekintse meg a galériát!

Kapcsolódó cikkek

2017. 01. 11.

Téli teajárat

A fagyos időjárás beköszönte óta a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának önkéntesei hetente több napon is meleg teajáratokat visznek a főváros és más települések különböző pontjaira. Budapesten a Nyugati téren, Blaha Lujza téren, a Keleti pályaudvarnál valamint más olyan közterületekre is...
2016. 12. 01.

Teajárat Budapest aluljáróiban

A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának az aktivistái a hideg idő beálltával már hetek óta rendszeresen keresik fel a budapesti aluljárókat, köztereket. Ma este mintegy 80 nélkülöző felebarátunknak osztottunk forró teát, zsíros kenyeret - emellett volt péksütemény, gyümölcs, és meleg ruházat is. Ez...

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu

Regionális HISZ központok elérhetőségei