Közös szendvicsosztás az ATV stábjával

2018. 03. 04.
Boros Bernadett

A HISZ március 1-jén újabb nagy sikerű ételosztást tartott Budapesten, a Nyugati téri aluljáróban. A szeretetszolgálat aktivistái több mint 100 rászorulót láttak vendégül, a többszáz kiosztott szendvics mellett 250 péksüteményt, forró teát, 40 kg mandarint és 30 kg sajtot osztottak ki, valamint 100-100 darab téli zokni és férfi alsónadrág is gazdára talált. Az önkénteseket elkísérte Nagy József, a Hit Gyülekezete lelkésze is, aki készséggel beszélgetett a jelenlévőkkel, igény esetén imádkozott is értük. Szolgálata révén 3 rászoruló mondta el a megtérők imáját.

Az eseményre ezúttal Nemes Anna és Korvin Tibor, az ATV műsorvezetői is ellátogattak, hogy segítsenek a tv stáb által készített és felajánlott mintegy 300 szendvics kiosztásában.

Mivel az elmúlt hét a tél leghidegebb időszakát hozta, a szeretetszolgálat képviselői a szokásos hétfői és csütörtöki ételosztásokon túl a hét minden napján a rászorulók rendelkezésére álltak meleg teát, gyümölcsöket és tejtermékeket osztogatva.

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!

Kapcsolódó cikkek

2018. 11. 27.

Nem csak a hajléktalanoknak szánták

„A hideg idő beálltával országosan szolgálatba helyezték magukat a HIT Gyülekezete szociális önkéntesei, és elkezdődtek az ételosztások az egyház szeretetszolgálatának szervezésében” – írja a gyülekezet, amely pénteken délután három órakor Dunaújvárosban, a Városháza téren állította fel sátrait és...
2018. 06. 15.

Gyermeknap Kunhegyesen

Újabb sikeres rendezvény lebonyolításában működött közre a HISZ. Ezúttal a június 10-én megrendezésre került kunhegyesi gyermeknapon vett részt szeretetszolgálatunk, ahol a színes gyerekprogramok mellett nagy mennyiségű élelmiszer és üdítőital kiosztására is sor került.

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu
  • ADATVÉDELEM

Regionális HISZ központok elérhetőségei