Játék és csokiosztás Ercsin

2017. 05. 16.
hisz.hu

A fejér megyei Ercsiben is nagyszabású rendezvényt szerveztek a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának önkéntesei az országos csokiosztás keretében. Mint arról korábban írtunk, idén márciusban hirdette meg a HISZ, hogy aki szeretne segíteni a rászoruló gyermekeknek egy-egy tábla csokival, az hozza el a gyűjtőpontokra és szervezetünk eljuttatja a gyermekeknek.
"Ercsibe már régóta járnak a Százhalombattai Gyülekezet aktivistái és azt tapasztaltuk, hogy nagyon elmaradott része is van a településnek, ahol bőven lenne helye a Hit Gyülekezete tagjai által adott adományoknak. Ezért döntöttünk úgy, hogy a hely gyülekezettel együttműködve egy nagyszabású osztást tartunk, természetesen bőséges csokival együtt." - monda Fedor Zoltán a HISZ ifjúsági önkéntese.A Szeretetszolgálat összesen közel száz családnak tudott tartós élelmiszercsomagot osztani, amely 2 kg cukrot, 1 kg lisztet és 3 csomag száraztésztát tartalmazott, összesen 200.000 Ft értékben. A gyerekek sem maradhattak ki adományozásból, ők inkább a teherautóról lepakoló aktivisták játékokkal és csokoládéval teli dobozait figyelték ugrásra készen. Nem is ment el senki üres kézzel: a fiatal Jótevők 50 kg csokoládét és egyéb édességet osztottak szét mintegy 100.000 Ft értékben, továbbá rengeteg játékot minden korosztály számára 200.000 Ft értékben.A jótékonysági akció egy barátságos mérkőzéssel zárult a helyi gyerekek és a HISZ ifjúsági aktivistái között. Bár a gyerekek mindent beleadtak, a meccs a Jótevők 2:0 eredményével ért véget - de ez betudható annak a rengeteg csokinak, amit a helyi gyerekek a mérkőzés előtt magukba tömtek... 

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!

Kapcsolódó cikkek

2020. 07. 15.

Élelmiszercsomag osztás Tapolcán

A mai napon 50 család részére adtunk át tartós élelmiszercsomagot a Tapolcai Családsegítő- és Gyermekjóléti központnak, melyet a Szakszolgálat munkatársai továbbítanak a családok felé.
2018. 12. 06.

Indulásra kész a HISZ Mikulása

Idén is indulásra kész a HISZ Mikulása. Országszerte sok-sok gyerek részére viszi ki a jószívű adakozók által rábízott káték és édesség csomagokat.

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu
  • ADATVÉDELEM

Regionális HISZ központok elérhetőségei