Gyermeknap Kunhegyesen

2018. 06. 15.
Boros Bernadett

Újabb sikeres rendezvény lebonyolításában működött közre a HISZ. Ezúttal a június 10-én megrendezésre került kunhegyesi gyermeknapon vett részt szeretetszolgálatunk, ahol a színes gyerekprogramok mellett nagy mennyiségű élelmiszer és üdítőital kiosztására is sor került.

Tartalmasan tölthették el a napjukat azok a családok, akik vasárnap kilátogattak a kunhegyesi sportpályára. A helyszínen a gyermekek ingyenesen használhatták a körhintákat, ugrálóvárakat, trambulint, részt vehettek különböző ügyességi és kézműves játékokon, kipróbálhatták az arcfestést és csillámtetoválást. Nagy népszerűségnek örvendett a szintén ingyenes gyermekfodrászat is, 4 fodrász közreműködésével összesen mintegy 120 új frizura készült el néhány óra leforgása alatt.

Sztárvendégekből és zenés produkciókból sem volt hiány, Gesztesi Máté sorra hívta a színpadra a különböző előadókat, többek között Kökény  Attilát, Gera Zoltánt, aki megtéréséről mesélt, majd együtt focizott a lelkes fiatalokkal, Friderikát és Kalap Jakabot. Tombolahúzásra is sor került, aminek fődíjaként egy értékes táblagép került kisorsolásra.

A nap során bőven jutott a résztvevőknek étel és üdítő is, ezrével kínálták a szervezők a különböző ízesítésű kenyérszeleteket, gyümölcsöket, szörpöket, édességeket.

A program a helyi Hit Gyülekezete, a Várva Várt Alapítvány és a HISZ szervezésében valósult meg önkéntes adományok és pályázaton nyert támogatás felhasználásával.

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!
további képek

Kapcsolódó cikkek

2018. 06. 14.

Ételosztás Salgótarjánban

Június 13. újra egy kis megkönnyebbülést hozott azoknak a salgótarjáni embertársainknak, akik ellátogattak a városközpontban felállított HISZ-sátorhoz. Önkénteseink 100 adag gulyással és teával várták a rászorulókat, akik a meleg nyári idő ellenére is nagy örömmel fogyasztották a főtt ételt. Az...
2018. 03. 05.

14 millió forintos adományosztás Kunhegyesen

Míg február 25-én a HISZ önkénteseinek egy része Budapest 2 helyszínén osztott élelmiszereket, addig az ország másik felén, Kunhegyesen a Szeretetszolgálat történetének legnagyobb megmozdulása ment végbe mintegy 100 önkéntes bevonásával. Egy jól megtömött 24 tonnás kamionnal érkezett ugyanis a 14...

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu
  • ADATVÉDELEM

Regionális HISZ központok elérhetőségei