Forró teával és ajándékcsomagokkal várták a járókelőket a kiskunhalasi fiatalok

2017. 12. 26.
Kollár Leila

Idén először szervezett és bonyolított le HISZ programot a Szeretetszolgálat önkéntesi köréből kinőtt ifjúsági csoport december 23-án, szombaton. A fiatalok forró teával és általuk összeválogatott ajándékcsomagokkal kedveskedtek a halasiaknak.

A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának kiskunhalasi szervezete 2010 óta működik, minden évben több alkalommal tart ruha- és tartósélelmiszerosztásokat, emellett meleg ételeket, illetve gyermekek számára összeállított ajándékcsomagokat is szétosztanak a rászorulók között (cipősdoboz akció).

A Szeretetszolgálat önkéntesei közé több fiatal is becsatlakozott az elmúlt évek során, az idei évre pedig egy teljes ifjúsági csoport nőtte ki magát az aktivista körből. Most először került sor teljesen fiatalok által szervezett és lebonyolított meleg tea és ajándékcsomag osztásra, mely nagyon sikeresnek bizonyult. „Évek óta részt veszek a HISZ rendezvényein, de a mostani programunk különösen nagy élmény volt számomra. Az, hogy mi fiatalok összefoghattunk, képviselhettük a szeretetszolgálatot és megajándékozhattuk a halasi embereket, nem csak a város számára jelent áldást, hanem a mi identitásunkat is megerősítette” – mondta Bodó Ruben, a rendezvény egyik főszervezője.

A fiatalok által összeválogatott ajándékcsomag egy saját tervezésű brossúrából, egy tábla Milka csokoládéból és egy kiskönyvből állt (Kenneth Hagin – Hogyan járjunk isteni szeretetben?).

 

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!

Kapcsolódó cikkek

2018. 03. 05.

Szezonzáró melegétel-osztás a Nyugatinál

Hétfőn véget ért a HISZ téli melegételes „teajárat” akciósorozata, a záró napon 200 adag pulykapörkölttel, tésztával és savanyúsággal, valamint kávéval vártuk a hozzánk érkező éhes rászorulókat a Nyugati téri aluljáróban. A szendvicsekkel, meleg teával és finom gyümölcsökkel vendéglátó csoportunk...
2018. 03. 05.

14 millió forintos adományosztás Kunhegyesen

Míg február 25-én a HISZ önkénteseinek egy része Budapest 2 helyszínén osztott élelmiszereket, addig az ország másik felén, Kunhegyesen a Szeretetszolgálat történetének legnagyobb megmozdulása ment végbe mintegy 100 önkéntes bevonásával. Egy jól megtömött 24 tonnás kamionnal érkezett ugyanis a 14...

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu

Regionális HISZ központok elérhetőségei