Étel-, ruha- és ajándékosztás Kunhegyesen

2017. 02. 26.
hisz.hu
A téli krízisidőszak végéhez közeledve a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának az önkéntesei az Alföld északi részére, Kunhegyesre vittek adományokat - összesen mintegy 10 millió forint értékben.

Voltak, aki már reggel fél ötkor megkezdték a sorbanállást a kunhegyesi sportcsarnok mellett, hogy biztosan az elsők közt jussanak be a HISZ adományosztására a városban. A Szeretetszolgálat önkéntesei már egy évtizede visszajárnak a régióba, a városban idén harmadik alkalommal szerveztek osztást a környéken élő nagyszámű rászoruló számára.

"Megbecsülni is nehéz, hány embert értünk el az osztással, az biztos, hogy a helyszínre nagyjából hat-hétszázan jöttek el. A családoknak ruhákat, gyümölcsöket, cipőket, ajándékokat osztottunk, és a végén 60 kiló pulykahúsból főzött gulyáslevest osztottunk még szét" - mutatta be az akciót a Hit Gyülekezete helyi lelkésze, Papp Ignác.

A Szeretetszolgálat önkéntesei összesen 600 adag gulyáslevest, 2.400 kg gyümölcsöt, 1.500 tábla csokoládét és mintegy két tonna ruhát osztanak szét a rászorulóknak.

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!
további képek

Kapcsolódó cikkek

2017. 03. 11.

Folytatja karitatív tevékenységét a HISZ dunaújvárosi szervezete

Folytatja karitatív tevékenységét a Hit Gyülekezete Dunaújvárosban. A februári élelmiszercsomag-osztás után pénteken 200 adag gulyáslevessel várták a rászorulókat. Nem csak a hajléktalanokra gondoltak az önkéntesek, hanem az Önkormányzat családsegítő szolgálatán keresztül ezúttal is értesítést...

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu

Regionális HISZ központok elérhetőségei