Dunaújvárosban osztott a HISZ

2019. 01. 21.
hisz.hu

Újra a Városháza térre vonultak a Hit Gyülekezet Szeretetszolgálatának dunaújvárosi önkéntesei, hogy segítsenek a városuk rászorulóin.

Jótékonysági akciójuk keretében 200 adag tartalmas gulyáslevest, fánkot és szendvicset osztanak ki, de nem csak a fedélnélkülieknek vagy a hajléktalanszállón lakóknak, hanem a nagycsaládosoknak és az alacsony jövedelmű rászoruló nyugdíjasoknak is. Ők az Önkormányzat családsegítő szolgálatának munkatársain keresztül kaptak meghívástaz eseményre. Minden alkalommal annyi étellel készül a csapat, hogy ne csak a téren étkezők, hanem azok is bőven jóllakjanak, akik szeretnének ételhordóban akár több adag levest is hazavinni. A hideg idő ellenére voltak, akik kétszer-háromszor is sorban állt.

2018-ban Dunaújvárosban a Hit Gyülekezete kapta a metiszteltetést, hogy a az Önkormányzat és a Széchenyi Pékség "Város Kenyere" jótékonysági programjából (https://goo.gl/qGwBB6) befolyó összeget karitatív célokra költse. Így a mostani ételosztást kivételesen nem a Hit Gyülekezete tagjai támogatták anyagilag, hanem a Széchenyi Pékség és azok a dunaujvárosi polgárok, akik a program keretében ezt a különleges burgonyakenyeret vásárolták. A Hit Gyülekezete önkéntesei ezúttal az étel elkészítésében, a szállításban és felszolgálásában vettek részt és terveik szerint februárban újra a téren lesznek segíteni a rászorulókon.

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu
  • ADATVÉDELEM

Regionális HISZ központok elérhetőségei