300 adag forró gulyáslevessel, a gyerekeket pedig csokoládéval várta a Hit Gyülekezete a Városháza téren

2017. 12. 06.
hisz.hu

Dunaújvárosban három, országosan pedig már 30 éve van jelen a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata az utcánkon, tereken vagy aluljárókban meleg étellel, téli ruhával, forró teával vagy élelmiszercsomaggal segítve a rászorulókat. A Hit Gyülekezete helyi szervezetei a legtöbb nagyvárosban és a határon túl is rendszeren szerveznek a téli időszakban akciók a nélkülözőknek, amiben a Dunaújvárosi Szeretetszolgálat is kivette ma a részét.

"Pénteken újra azok miatt állítottuk fel a sátrakat és terítettük meg az asztalokat, akik ritkábban jutnak tartalmas meleg ételhez. Mindig nagy az érdeklődés, de a hónap végén, fizetésosztás előtt még inkább" - mondta Zamatóczky Lajos helyi önkéntes.

A városban jól ismert, a Hit Gyülekezete nagyvonalú vállalkozójának, Anna Pecsenyesütőjének konyhájában főzött és a hívők adományából készült kiváló gulyásleves nagy örömöt szerzett nem csak az otthontalanoknak (akik rendszeres vendégek), hanem azoknak a nagycsaládosoknak és nyugdíjasoknak is, akiket az önkormányzat családsegítői értesítettek az akcióról. Ők akár saját ételhordóban is hazavihették a levest a családtagoknak. Mivel közel van a Mikulás-nap, így a HISZ-esek azokra is gondolt, akik gyerekekkel érkeztek vagy otthon várják a gyermekek - őket egy-egy csokimikulással ajándékozták meg.

 
Kattintson ide a galéria megnyitásához!

Kapcsolódó cikkek

2017. 12. 08.

NAGYKÁLLÓI JÓTEVŐK

Nagykállóban a Családok Átmeneti Otthonába a gyerekek nagy meglepetésére és örömére idén is ellátogatott a Hites Mikulás. A helyi Hit Gyülekezete támogatásával minden gyerek többféle gyümölcsöt és mikuláscsomagot kapott.
2017. 12. 08.

Bayer Friderika és a Mikulás a Gyermekhospice Házban

Bayer Friderikával érkezett a mikulás a Tabitha Gyermekhospice Házba. Az igazgató az alábbi kedves levélben köszönte meg a mikulás tárogatását. Kedves Hit Gyülkezete Szeretetszolgálat! Engedjék meg, hogy ezúton is megköszönjem önöknek a törökbálinti Tabitha Gyermekhospice Házrendszeres támogatását...

Kapcsolat

Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata

HISZ budapesti központ elérhetőségei

  • Segélyiroda: 1103 Budapest, Gergely utca 30.
  • Ügyfélszolgálat: kedd 12.00 - 17.00 | csütörtök 10.00 - 15.00
  • Telefonszám: +36 1 379-3032
  • Postacím: 1327 Budapest, pf. 31.
  • E-mail: hisz@hit.hu

Regionális HISZ központok elérhetőségei